- Otrzymane podziękowania: 715
MAKLERS.ARSLEGE.PL DI.ARSLEGE.PL
Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)
W zadaniu 104 powinno być B (a nie A) – na podstawie art. 424. paragraf 2 (dla spółki publicznej), a nie paragraf 1 Kodeksu Spółek Handlowych
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
www.knf.gov.pl/knf/pl/komponenty/img/wyn...22_10_2017_59929.pdf Wyniki na stronie. Wyszły 204 pkt, a nie 207 jak liczyłem ale nie narzekam
Teraz pytanie o zaświadczenie o zdanym egzaminie - dostanę to pocztą czy sam muszę się stawić w knfie?
Wcześniej się nie wypowiadałem żeby nie zapeszać
Na podstawie notatek robionych na teście wychodziło mi 170 punktów ale co do dwóch punktów miałem obawy, które się niestety potwierdziły i skończyło się na niezbyt imponujących 165 punktach. Jednak stres na egzaminie zrobił swoje
No ale ważne, że do przodu, bo przeżyciach z marca miałem wątpliwości czy w ogóle podchodzić, zwłaszcza że teraz uczyłem się znacznie mniej.
Mariusz wielkie podziękowania za przygotowanie od strony pozaprawnej. Co ciekawe w marcu, czyli zaraz po kursie uzyskałem z części pozaprawnej 110 punktów, jednak totalnie położyłem prawo. Teraz, wstyd się przyznać, ale z części pozaprawnej tylko 96 punktów a reszta z prawa
Gratulacje dla wszystkich podopiecznych Maklers.pl, którzy zanotowali imponujące wyniki z egzaminu.
Czy ktoś z was będzie się odwoływał? Wyszło mi 159 pkt więc chętnie bym powalczył ale nie bardzo wiem jak się za to zabrać
LAUREACI:
Pomogliśmy zdobyć:
- ponad 500 licencji MPW
- ponad 100 licencji DI
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.