- Otrzymane podziękowania: 1
MAKLERS.ARSLEGE.PL DI.ARSLEGE.PL
Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)
zwracajcie uwagę czy w pytaniu pytają o stosunek d/e czy e/d.
Na ostatnim egzaminie mnie na tym złapali.
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
158 punktów.
Najgorszy z możliwych wyników...
zwracajcie uwagę czy w pytaniu pytają o stosunek d/e czy e/d.
Na ostatnim egzaminie mnie na tym złapali.
właśnie lipa, musiałem przyspieszyć w ostatniej godzinie, bo miałem tyły. Teraz mam zamiar robić co godzinę check point
.
Na samej końcówce (ostatnie 10 pytań) miałem największą procentową stratę punktów. Pewnie przez zmęczenie, może przez stres, że brakuje czasu, więc polecam w końcówce czytać pytania podwójnie.
Przypomniało mi się, że jeszcze chcieli złapać na wskaźniku dywidendy/wskaźniku inwestycji.
Najgorsze jest to, że pytania, a właściwie odpowiedzi są tak ułożone, że jak pomylisz np. licznik z mianownikiem we wzorze to i tak znajdziesz taką odpowiedź w proponowanych, cytują książkę, ale zamieniają jeden wyraz, wydaje Ci się, że to jest poprawne, bo przecież o tym czytałeś, a tu zonk.
Mi właśnie wyjątkowo szybko te testy szły w domu. Nawet starałem się odwzorować mocniej warunki egzaminu i właśnie raz używałem karty odpowiedzi to faktycznie trochę wydłuża cały proces. Myślę, że jak się czegoś nie wie to też nie ma sensu się zbyt długo zastanawiać tylko ewentualnie zostawić na koniec.
Co do strzelania to też kwestia ile ma się odpowiedzi zaznaczonych, bo jak już jest ponad 100 to myślę, że szkoda ryzykować.
Nie wiem jak Wy, ale jutro już robię dzień przerwy przed egzaminem z nauką, szkoda sobie mieszać wszystko, a taki odpoczynek dla umysłu może być zbawienny.
LAUREACI:
Pomogliśmy zdobyć:
- ponad 500 licencji MPW
- ponad 100 licencji DI
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.