- Otrzymane podziękowania: 0
MAKLERS.ARSLEGE.PL DI.ARSLEGE.PL
Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Kuba,Mamy już oficjalne wyniki
www.knf.gov.pl/dla_rynku/egzaminy/Makler..._egzaminy/wyniki_mpw
167 pkt u mniemogłobyć lepiej, ale najważniejsze, że więcej niż 159
Dziękuje Maklers za kurs, materiały, wskazówki, arslege i wszystko co pomogło zdać!!!
Mega wynik! Dla mnie to przebity sufit!Jednak 200. Gratulacje dla pierwszego i drugiego miejsca
![]()
Dobra to teraz Komisja przesyła zaświadczenie o zdaniu egzaminu? I dopiero z tym można składać wniosek. Ktoś próbował wysyłać do Komisji wniosek elektronicznie? Komisja pisze ze ogarnia, ale mam wątpliwości lekkie![]()
Agato,Cześć!
planuję podejść do egzaminu w październiku. Czy moglibyście podzielić się ze mną Waszymi uwagami w zakresie przygotowywania do egzaminu? Ile czasu Wam to zajęło, z jakich materiałów korzystaliście (w tym czy korzystaliście z dedykowanych kursów), jakie macie rady i wskazówki dla "początkujących", co zrobilibyście inaczej?
Będę wdzięczna za wszystkie sugestie!!!
Bartku,Skorzystać z materiałów Makler - gotowiec do części pozaprawnej + spora pomoc w części prawnej.
Mi zajęło łącznie 6 miesięcy po ok 2 - 2,5h dziennie. Uśredniając.
Część poza prawna to wideo od Maklers, potem testy. Część prawna to branie PDFow ustaw i kopiowanie do Worda tych elementów z których można zrobić pytanie. Dzięki temu z 2,5k stron ustaw jednym czytaniem zrobiłem 260 stron A4 w Wordzie. No i potem czytanie tego, i jeszcze raz, jeszcze raz. Aż do znudzenia. Maklers dorzuca parę stron jak się przygotować. Generalnie dobra wskazówka.
Wg mnie to jest tylko funkcja liniowa czasu jaki trzeba poświęcić. Bo czesc poza prawna w pewnym momencie staje się stosunkowo prosta, wzór podstawić rozwiązać. Tylko to trzeba wyćwiczyć. Prawna. No trzeba to tyle razy przerobić żeby na egzaminie zwiększyć prawdopodobieństwo że coś będzie świtać na egzaminie.
LAUREACI:
Pomogliśmy zdobyć:
- ponad 500 licencji MPW
- ponad 100 licencji DI
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.