MAKLERS.ARSLEGE.PL      DI.ARSLEGE.PL

Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)

× Rozrywka branży inwestycyjnej

Zakłady live na piłkę nożną w Parimach24

Więcej
2 miesiąc 1 tydzień temu #10540 przez marfrop
U mnie zakłady live zaczęły się totalnie spontanicznie. Oglądałem mecz, który w prematchu sobie odpuściłem, i w pewnym momencie patrzę: kurs na faworyta rośnie, bo przegrywa jedną bramką. Myślę sobie: “dobra, znam tę drużynę, oni jeszcze odwrócą”. Kliknąłem zakład w trakcie meczu, gol faktycznie wpadł i oczywiście mózg od razu uznał, że jestem geniuszem. Potem przyszła druga strona medalu – kilka razy stawiałem tylko dlatego, że “fajnie wygląda akcja”, bez żadnego planu, i tak szybko, jak rosną kursy, potrafi rosnąć też minus, jeśli nie zatrzymać się w porę.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2 miesiąc 6 dni temu - 2 miesiąc 6 dni temu #10541 przez Danieltrnjj
Replied by Danieltrnjj on topic Zakłady live na piłkę nożną w Parimach24
U mnie to trochę ewoluowało. Na początku też leciałem na emocjach, jak tylko widziałem ciekawszy mecz, od razu odpalałem live i klikałem coś na szybko. Teraz staram się bardziej ogarniać to z głową: wybieram maksymalnie dwa spotkania, które realnie śledzę od początku, patrzę na tempo gry, skład, kartki, zmiany. Do tego mam ustawione limity, żeby nie dokładać w nieskończoność, jak coś nie idzie. Wchodzę zwykle przez Пари-Матч , bo mam już tam zapisane ustawienia i łatwiej mi ogarnąć kupony na telefonie. Nie traktuję tego jako “sposobu na zarobek”, tylko jako urozmaicenie meczu – jak mam dzień, że nic nie siedzi, po prostu zamykam live i oglądam resztę już bez stawiania, inaczej człowiek zaczyna gonić wynik zamiast cieszyć się grą.
Ostatnia2 miesiąc 6 dni temu edycja: Danieltrnjj od.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.125 s.

LAUREACI:

Pomogliśmy zdobyć:

- ponad 500 licencji MPW

- ponad 100 licencji DI

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.