MAKLERS.ARSLEGE.PL      DI.ARSLEGE.PL

Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)

× Rozrywka branży inwestycyjnej

Bonus powitalny i warunki obrotu w Parimatch

Więcej
1 miesiąc 4 tygodni temu #10547 przez marfrop
Wszedłem w ten cały bonus powitalny w Parimatch trochę z rozpędu, bo ładnie wyglądało to +100% na start i myślałem, że to po prostu podwojony depozyt do luźnego grania. Dopiero potem doczytałem, że trzeba zrobić konkretny obrót w krótkim czasie i że nie wszystkie zakłady się liczą. Skończyło się tym, że przez tydzień na siłę stawiałem kupony, żeby zdążyć wszystko obrócić. Ostatecznie wyszedłem lekko na plus, ale nerwów było sporo i drugi raz już tak na ślepo w bonus bym nie wchodził. Teraz zawsze najpierw czytam warunki, a dopiero potem klikam “bierz bonus”.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
1 miesiąc 4 tygodni temu - 1 miesiąc 4 tygodni temu #10548 przez Danieltrnjj
Replied by Danieltrnjj on topic Bonus powitalny i warunki obrotu w Parimatch
Ja miałem podobnie, tylko że zanim wpłaciłem cokolwiek, to trochę pogrzebałem w necie, żeby nie wpaść w pułapkę regulaminu. Ja się wspomagałem opisem na Пари-Матч , bo tam jest po ludzku wyjaśnione, ile dni jest na obrót, jaki mnożnik i od jakich kursów liczą zakłady. Dzięki temu od razu zaplanowałem kilka większych singli zamiast miliona małych kuponów z byle jakimi typami. Wyszedłem może bez wielkiego zysku, ale przynajmniej nie goniłem na ślepo. Moim zdaniem przed każdym bonusem warto po prostu usiąść z kalkulatorem i sprawdzić, czy realnie dasz radę spełnić warunki w tym czasie, który oni tam narzucają.
Ostatnia1 miesiąc 4 tygodni temu edycja: Danieltrnjj od.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.076 s.

LAUREACI:

Pomogliśmy zdobyć:

- ponad 500 licencji MPW

- ponad 100 licencji DI

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.