- Otrzymane podziękowania: 715
MAKLERS.ARSLEGE.PL DI.ARSLEGE.PL
Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Dzień dobry. Jestem sporadycznym gościem na forach w sieci, teraz jednak zdecydowałem się na zrobienie wyjątku, gdyż wypada podziękować po zdanym egzaminie, co niniejszym czynię. Innymi słowy dziękuje Mariusz za dobre materiały, co jest szczególnie cenne dla osoby która nie ukończyła studiów o profilu ekonomicznym. Szczególnie za opracowanie wszelkich skrótów percepcyjno- strategicznych do technik notowań, matematyki czy analizy finansowej, jest to niezbędne na egzaminie i pozwala uzyskać przewagę czasową w stosunku do tradycyjnych rozwiązań. Mój dobry wynik jest na pewno w części pochodną zawartości merytorycznej materiałów z których się przygotowywałem. Teraźniejszy egzamin oceniam jako trudny, niektóre pytania były podchwytliwe i szczegółowe, cześć prawna sprawiłaby kłopot prawie każdemu prawnikowi, jest do przejścia jedynie po mocnym przygotowaniu czasowym, co niniejszym potwierdzam
. Specjalne podziękowania za bonus, który otrzymałem czyli za książkę Sylwii Małaj-Śliwińskiej. Przez wiele tygodni była ulubioną lekturą moich córek, napisana jest lekkim stylem, z dużą dawką humoru, a przede wszystkim bawi i uczy, czego brakuje wielu innym pozycjom dla najmłodszych. Poprzez swoją formę i treść zdecydowanie podnosi świadomość finansową czytelników.
Gratulacje dla zwycięzców i wyrazy uznania za wytrwałość dla tych którym tym razem razem się nie udało.
Reasumując - dziękuje i pozdrawiam
Witam,
Dostał już ktoś list z KNF potwierdzający zadnie egzaminu MPW?
To zaświadczenie z sądu o niekaralności ma być ogóle czy musi być jakaś szczególna forma?
W sprawie zaświadczenia KRK to ma być informacja w formie "Standardowej" czy "działalność rachunkowo-księgowa i ubezpieczeniowa"?
Z góry dziękuje za odpowiedz
Pozdrawiam
LAUREACI:
Pomogliśmy zdobyć:
- ponad 500 licencji MPW
- ponad 100 licencji DI
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.