- Otrzymane podziękowania: 2
MAKLERS.ARSLEGE.PL DI.ARSLEGE.PL
Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Trochę zwlekałem ale się w końcu zebrałem i chciałbym podziękować Mariuszowi za kurs, profesjonalne materiały i pomoc w przygotowywaniu się do egzaminu. Wiadomo że samo się nie zdało ale jak sobie człowiek pomyśli o ile łatwiej było z materiałami Maklers to pewnie zaoszczędziłem ponad pół roku albo i lepiej. Najbardziej zapadły mi w pamięci dyskusje o inwestowaniu w przerwach podczas zajęć, sporo z tych uwag zapamiętałem i wprowadziłem w życie
. Pamiętam jak podjąłem decyzję o pójściu na kurs i pierwszym moim wyborem wcale nie był Maklers ale organizatorzy tamtego kursu go nie zorganizowali wystawiając tym samym do wiatru kilkanaście osób, oczywiście tego problemu nie maiłem z kursem stacjonarnym u Mariusza i mogę z czystym sumieniem polecić każdemu przygotowującemu się do egzaminu. Plusów było oczywiście więcej ale mam nadzieję że o tych najważniejszych wspomniałem.
Dzięki
jakby ktoś nie wiedział a był zainteresowany, KNF wstawił testy na stronę, 1 zadanie zostało anulowane.
LAUREACI:
Pomogliśmy zdobyć:
- ponad 500 licencji MPW
- ponad 100 licencji DI
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.