- Otrzymane podziękowania: 715
MAKLERS.ARSLEGE.PL DI.ARSLEGE.PL
Maklers.pl jest firmą szkoleniową (a nie inwestycyjną)
Zad.97 Zestaw.4
[Treść zadania w załączniku]
Mariuszu czy mógłbyś powiedzieć dlaczego podajesz jako odpowiedź BD ?
WUJ nigdy nie łączy się z WLA (tabelka w SZOG oraz opis na następnej stronie - "WUJ nie jest dozwolony dla zleceń z oznaczeniem WIA lub WLA") więc D chyba odpada - ?!
Załącznik had9aede.JPG nie został znaleziony
Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.
Czy planujecie udostępnić gdzieś skan egzaminu? Fajnie by było zajrzeć, jakie w tym roku były pytania.
Mariusz czy w zestawie 4 w zadaniu 54 na pewno będzie odp C?
Piotr,
Nie spotkałem założenia, że beta ma być nieujemna. Jajuga opisuje też przy SCL różne bety, w tym bety niższe niż zero.
Test 2,
w pytaniu drugim powinno być chyba odp C, a w piątym D?
EDIT:
Jeszcze w 92 wg mnie A
w 92 jest napisane które zostaną zrealizowane częściowo, więc jak dla mnie tylko pierwsze czyli odp. A, bo będzie cały czas ściągane po 100 i drugie i trzecie zlecenie pójdzie w całości a tylko z pierwszego coś zostanie czyli będzie zrealizowane częściowo
Domyślam się że chodzi o zadanie z WUJami. Tak jak mówisz realizowały się WUJe w warsecie, ale nie w UTP. Pierwsze zejdzie w całości, PKC się wyczerpie i zostanie 250 w drugim oraz 100 w trzecim.w 92 jest napisane które zostaną zrealizowane częściowo, więc jak dla mnie tylko pierwsze czyli odp. A, bo będzie cały czas ściągane po 100 i drugie i trzecie zlecenie pójdzie w całości a tylko z pierwszego coś zostanie czyli będzie zrealizowane częściowo
LAUREACI:
Pomogliśmy zdobyć:
- ponad 500 licencji MPW
- ponad 100 licencji DI
Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.